Известие

Collapse
No announcement yet.

Предното окачване на новата 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предното окачване на новата 156

Абе пичове сетих се да ви попитам, има ли същите проблеми с предницата при 156 с феислифта?
    Ако са одстранени тези "децки болести" да зема да се обновя с такава а?
    156 - 1.8ts

Ако са одстранени тези "децки болести" да зема да се обновя с такава а?
    Болеста е дупките по пътя,докато не ги оправят е все едно с каква кола си !
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Абе тая предница на 156 мого се троши бе бате - на всеки 5000 - 6000 хиляди все нещо сменям по окачването, и др. коли съм карал и карам в момента па по тия пътища ма тва не е.
      156 - 1.8ts

Comment

Първоначално публикувано от pecata
        Абе тая предница на 156 мого се троши бе бате - на всеки 5000 - 6000 хиляди все нещо сменям по окачването, и др. коли съм карал и карам в момента па по тия пътища ма тва не е.
        Изкарва толкова, щото слагат Фиорела и Бърт. На пазара има невероятни боклуци. Брат ми сменя биалетка на Пежо и изкара 1 седмица.
        Аз чакам за долни носачи МООГ, щот четох за тях само хубави неща, но в Руди-96 все още няма наличност.
        2014: Deutschland über alles

Comment

Ами аз четох някъде (още преди да я купя разбира се ) сервизни бюлетини, че и чисто нова - до към 30 - 40 000 се появява проблема с долните носачи. Моята на пример я купих на 48 000 - от 1ви собственик, обсужвана, гледана, както си му е реда и на 50 000, т.е. 2000км в БГ и се прее..... втулките на долните носачи - купих ги от Милано (ОРИГИНАЛНИ), семих ги па да видим; вече съм на 60 000 и неа проблем.
          156 - 1.8ts

Comment

Ами аз четох някъде (още преди да я купя разбира се ) сервизни бюлетини, че и чисто нова - до към 30 - 40 000 се появява проблема с долните носачи. Моята на пример я купих на 48 000 - от 1ви собственик, обсужвана, гледана, както си му е реда и на 50 000, т.е. 2000км в БГ и се прее..... втулките на долните носачи - купих ги от Милано (ОРИГИНАЛНИ), семих ги па да видим; вече съм на 60 000 и неа проблем.
            колега, аз ли не разбирам или ти си противоречиш... един път казваш на 5-6к сменяш по нещо, а после от 50к до 60к (което по мойте сметки са 10 к) не си пипал нищо...
            Alfa Romeo 145 1,6 TS 16V 1999 с нова ламбда сонда (дано не е напразно)

Comment

Не бъдете толкова дребнави - все пак окачването на по - старата версия се чупи често и това си е самата истина (колкото и да ни е болно), които има впечатления от по - новата да каже. То за това е и тази тема.
              156 - 1.8ts

Comment

От това което съм чел поне, няма някаква разлика.Окачването си е по слабо, ама какво да се прави, красотата иска жертви
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Не бъдете толкова дребнави - все пак окачването на по - старата версия се чупи често и това си е самата истина (колкото и да ни е болно), които има впечатления от по - новата да каже. То за това е и тази тема.
                  На мен неми е ясно как колата ти е на 60 000км пък е стария модел.Коя година е произведена?Като ти я продадоха казахали ти че е карана от жена 42-ри набор живяла в малко провинциално градче близо до официален сервиз на Алфа, и че колата е била 3-та или 4-та налична в семеиството и е стояла постояно в гаража, а евентуално всяка втора и последна събота от месеца е ходено с нея на пикник!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Не знам на колко се рзваля окачването но моята дойде на 170к км по километраж и нямаще проблеми с окачването след 2 месеца се почна и частите които съм сменял тоест цалата преница всичко що съм изкарал си е оригинално със щампа на годината на производство когато е произведена колата и емблема. Така че тия за кола на 60к км с разхлопано окачване не ми се вързват нещо освен ако не е карана по пътища като българските.
                    156 1,8 ТS 99
                    Nissan Murano 2005

Comment

За сажаление не са ми я продали някои си ........ жена и т.н. Взех я от брат ми - тои е първия собственик!!!!!!
                      156 - 1.8ts

Comment

P.S. В момента също имам и Фиат Добло от чисто ново (турско) от 20км. до - вече 68000 е в мен и нямя никви проблеми.
                        Главния въпрос в тая тема ми е!!!!!!!!! АКО НЯКОИ ИМА ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ 156 С ФЕЙСТЛИФТА ДА МИ КАЖЕ КВИ СА???
                        Искам да се подновя - ако има смисъл
                        156 - 1.8ts

Comment

Не знам на колко се рзваля окачването но моята дойде на 170к км по километраж и нямаще проблеми с окачването след 2 месеца се почна и частите които съм сменял тоест цалата преница всичко що съм изкарал си е оригинално със щампа на годината на производство когато е произведена колата и емблема. Така че тия за кола на 60к км с разхлопано окачване не ми се вързват нещо освен ако не е карана по пътища като българските.
                          И при мен така !моята дойде на 152 КМ и частите които съм сменял са
                          оригинално със щампа
                          Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                          159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                          NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Моята дойде на 66к км. и още не съм сменял носачи, но се разтропа за около 7-8000 км. в БГ. Предната ми Алфа 145 беше на 165к. и по същия начин се разтропа почти веднага след пристигането си на БГ земя. В тази връзка ми е чудно твърдението на КГБ, който казваше в една тема, че окачването (на 147) изкарвало 100к км. в БГ.
                            2014: Deutschland über alles

Comment

мойта 145-ца е със сменени носачи, някви бирд, най- вероятно, не помня... минал съм и 10к горе долу от тогава, карам общо взето вандалски и нямам никакви проблеми.... преди време карах една 156-ца, преди да дойде в мене беше рент-а-кар-ска на 370-80 к. километра... и беше доста идиотоустойчива кола, щото я карахме поне 3-4-ма човека, почти като служебна и за 1 година не сме я пипали... така, че...зависи на какво ще попаднеш според мен (и като кола и като резервни части)
                              Alfa Romeo 145 1,6 TS 16V 1999 с нова ламбда сонда (дано не е напразно)

Comment

Working...
                              X